Menukaart

Een broodje met gerookte zalm, een steak met pepersaus, een fruitbiertje of zelfs een Oostenrijkse trappist? Op onze kaart vindt u de uiteenlopendste dranken en gerechten.

Cafetaria De Schuur

Al bier wat de klok slaat

Cafetaria De Schuur is wijd en zijd bekend voor zijn indrukwekkende bierkaart. Van gewone pintjes tot verrassende streekbieren, wij hebben voor ieder wat wils in de aanbieding. Rechtstreeks van de tap serveren wij onder meer Stella Artois, La Chouffe en Leffe. Ook witbieren, abdijbieren en (internationale) trappisten ontbreken niet op onze kaart. Zelfs alcoholvrije bieren zijn bij ons te vinden.

DE SCHUUR MENUKAART 4

Van cocktails tot huisbereide stoverij

Naast bieren hebben wij uiteraard ook heel wat andere lekkere dranken en gerechten op onze menukaart staan. Voor sommige bereidingen slaan wij de handen in elkaar met partner The Frog Pond Belgium uit Holsbeek, een Amerikaans getinte foodtruck. Meer informatie vindt u op www.thefrogpondbelgium.be.

Bekijk hierboven ons ruime aanbod en neem gerust contact met ons op als u specifieke wensen heeft (bv. vegetarisch, allergieën,…). Wij stellen steeds een lijst met allergenen ter beschikking.

Wees zeker van een plaats

Iets komen eten of drinken in groep?

Reserveer vandaag nog uw tafel en wij sturen u zo snel mogelijk een bevestigingsmail.